Cena na zemjata. - Makaveev, A.
Cena pôdy sa určuje cestou kapitalizácie zisku na základe obvyklej úrokovej miery. Berie sa do úvahy aj bonitné hodnotenie. Skúmanie otázky zohľadňovania sumy diferenciálnej renty, názor, že sa nemôže využívať ako základ pre určovanie ceny. Zdôvodnenie významu určenia ceny pôdy.