Právní, ekologické a ekonomické aspekty pozemkových úprav a meliorací. - Zeman, J.
Pozemkové úpravy uskutočnené v Československu v dobe kolektivizácie poľnohospodárstva. Právne zakotvenie pozemkových úprav vo vládnom nariadení 47/1955. Ekonomická efektívnosť pozemkových úprav a meliorácií. Návrh zákona o ochrane poľnohospodárskej pôdy.