Daňové reformy vyspelých krajín, charakteristika a porovnanie. - Letenayová, M.
Vývoj daňovej politiky vo vyspelých krajinách koncom 80. rokov. Úsilie o vyriešenie hľadiska vlastných podnikov, o nové chápanie vzťahu medzi priamym a nepriamym zdanením, zníženie hraničnej miery zdanenia dôchodkov, zníženie priamych daní). Charakteristiky a porovnanie daňových reforiem. Daňová reforma vo Veľkej Británii, SRN a Rakúska. Zmeny daňového systému v ďalších krajinách.