K problematike miezd, kolektívnych zmlúv a daní v Rakúsku. 2. - Wosková, V.
Rokovanie odborov so zamestnávateľmi o mzdových požiadavkách pracovníkov v Rakúsku. Obsah kolektívnych zmlúv, ich záväznosť. Rôzne druhy daní v Rakúsku, ktoré sú späté s pracovnými a inými príjmami. Výpočet daní na základe podaného daňového priznania.