Anti- inflatorna očekivanja. - Jovanovic, M.
Protiinflačné opatrenia môžu byť účinné iba vtedy, keď sa podarí pravdivo charakterizovať inflačná klíma, t.j. aj očakávaný vývoj inflácie v najbližšom období. Údaje o príčinách a priebehu hyperinflácie v niektorých štátoch. Juhoslovanský protiinflačný program. Teoreticky o pohybe cien a o jeho možnom predvídaní J.S. Flemming a ďalší autori.