Doženeme ztracený čas? Rozhovor. - Dyba, K.
Náplň práce ministerstva pre hospodársku politiku a rozvoj ČR. Názor, že scenár ekonomickej reformy by mal byť radikálnejší a mal by sa uskutočňovať rýchlejšie. Stanovisko k Združeniu čs. podnikateľov a k možnosti presídlenia časti čínskej komunity z Hongkongu do ČSFR. Vývoj inflácie.