Je zaměstnanecké vlastnictví vhodnou formou privatizace? - Mašková, E.
Cesty a formy privatizácie. Nedostatky privatizácie cestou odštátnenia a odpredaja podnikov verejnosti. Využitie finančných techník na odstránenie týchto nedostatkov. ESOP - špecifický druh systému sociálneho a penzijného poistenia pre zamestnancov a jeho koncepcia. Neamerické modifikácie ESOPu. Prevod vlastníctva ako podmienka zahraničných investícií.