Všetko je ešte len pred nami. Slovenský prístup k veľkej privatizácii. - Húska, Augustín Marián
Rozhovor so slovenským ministrom pre správu a privatizáciu národného majetku. Stav prípravy veľkej privatizácie. Charakteristika alternatív spolupráce so zahraničím. Názor na politiku usmerňovania zahraničných kapitálových vstupov, na privatizáciu podnikov s celoštátnou pôsobnosťou a cesty privatizácie po schválení transformačného zákona.