Agrarnaja reforma i social'no-ekonomičeskije uklady sovremennoj derevni. - Jemel'janov, A.
Dôsledky doterajšej agrárnej politiky. Prestavba sociálno-ekonomickej štruktúry agrárneho sektoru. Rôzne formy hospodárenia a vlastníctva v agrárno-priemyselnom komplexe. Požiadavky na materiálnu, finančnú a morálnu podporu roľníckych hospodárstiev.