Základní omyl učení o výživě v ČSSR v letech 1945-1989. - Husák, T.
Kritika doterajších konštatovaní o nevyhnutnosti určitých zložiek v našej výžive. Dávky doporučené WHO a odborníkmi v ČSFR. Negatívne dopady čs. výživových doporučení na náklady na potraviny, na životné prostredie a na zdravotný stav obyvateľstva.