Strategija razvoja jugoslovenske trgovine.
Hospodárska komora Juhoslávie spolu s ďalšími inštitúciami vypracovala rozsiahlu štúdiu. V časopise sa zverejňuje jej skrátená verzia. Projekt rozvoja obchodných činností ako nedeliteľnej zložky celého hospodárstva do r. 2000. Stratégia rozvoja vnútorného a zahraničného obchodu. Zdokonaľovanie riadenia obchodu a využitie marketingu.