South Korean-Soviet relations. Issues and prospects. - Ahn, B.-J
Politika Sovietskeho zväzu na Kórejskom poloostrove. Presuny vo vzťahoch ZSSR k Severnej a Južnej Kórei od vojenskej angažovanosti k ekonomickej spolupráci. Prehľad vývoja obchodných vzťahov k obom kórejským republikám.