Sovremennyj etap reformy upravlenija vnešneekonomičeskimi svjazami. - Faminskij, I.
Koncepcia prechodu k trhovej ekonomike, decentralizácia a liberalizácia podmienok zahraničnoobchodnej činnosti. Nedostatky súčasného systému diferencovaných menových koeficientov. Zvyšovanie úlohy podnikov v zahraničnej ekonomickej sfére. Výrobno-obchodné združenia. Prevod zahraničnoobchodných organizácií na samofinancovanie.