Vnešneekonomičeskije svjazi - effektivnost' i regulirovanije. - Volkov, V.
Objem zahraničnoobchodného obratu ZSSR a vplyv poklesu cien ropy na jeho efektívnosť. Vplyv zaostávania reformy ekonomiky ZSSR na vonkajšie ekonomické styky. Nízka efektívnosť využívania valutových prostriedkov a problémy jej zvýšenia. Otázky systému riadenia a hospodárskeho mechanizmu vonkajších ekonomických stykov. Zmeny v štátnom monopole zahraničného obchodu. Ekonomické nástroje v zahraničnom obchode.