Československý zahraniční obchod investičními celky v mezinárodním kontextu. - Skolková, Michaela
Charakteristické črty investičných celkov. Odlišnosti od ostatnej strojárskej výroby. Charakteristika hlavných vývojových tendencií v medzinárodnom obchode s investičnými celkami. Nevyhnutnosť doplnenia vývozu investičných celkov potrebnými službami. Postavenie Československa v zahraničnom obchode s investičnými celkami.