Entwicklungsländer und GATT. - Klose, J.
Záujmy rozvojových krajín o prijatie do GATT. Oblasti pôsobenia GATT popri colných zvýhodneniach predstavujú aj určenie colnej hodnoty, licenčná politika pri importe, subvencie a vyrovnávacie clá a pod. Snahy rozvojových krajín po reforme GATT.