Kada prekinuti s lošim poslovima? - Kokic, L.
Rozhovor s poisťovacím odborníkom o pohľadávkach Juhoslávie v rozvojových krajinách - prehľad. Dôsledky politicky vynútených obchodov so "spriatelenými" krajinami: z dvoch mld. dol. nezaplatili ani pol mil. dol. Niektoré krajiny neplatia ani úroky. Napr. Kuba dlhuje 120 mil. dol. a nik nevie, ani vedieť nemôže, kedy ich bude schopná zaplatiť - ďalšie údaje.