Do Evropy spoluprací se Západem. - Malý, Václav
Podpísanie rámcovej zmluvy o kooperácií medzi nemeckou firmou Norgren Martonair a čs. najväčším výrobcom pneumatických prvkov a zariadení - ZPA Prešov. Charakteristika prípravných rokovaní o spolupráci v oblasti výroby i v oblasti predaja a uspokojovania zákazníkov.