Poland and the West in the new era. - Pastusiak, L.
História kultúrnopolitických vzťahov Poľska k Západu. Možnosti na upevnenie týchto vzťahov a ekonomickú sanáciu Poľska po premenách vo východnej Európe. Odhady potrebnej výšky ekonomickej podpory Západu pre Poľsko. Výsledky doterajších rokovaní o pomoci medzi poľskými a západnými predstaviteľmi.