K nové úpravě hospodářsko-právních vztahů. - Marek, K.
Novelou hospodárskeho zákonníka sa uskutočňuje zásadná koncepčná zmena hospodárskeho zákonníka zaradením súkromnohospodárskej činnosti do podnikateľských vzťahov. Komentár k základným ustanoveniam (pojmy: organizácia a podnikateľská činnosť, vzťahy podnikateľskej činnosti, činnosť a územné pôsobenie organizácie, kontrola činnosti organizácií, formy právnych úkonov, právne formy spoločného podnikania atď.).