Gosudarstvennoje strachovanije v KNR. - Jefimov, S.L
Vývojové etapy štátneho poistenia v Čínskej ľudovej republike od r. 1949. Úlohy Čínskej ľudovej poisťovacej spoločnosti. Hlavné druhy poisťovacích operácií. Osobitosti fungovania poisťovacieho trhu. Organizačná štruktúra hlavnej správy Čínskej ľudovej poisťovacej spoločnosti a jej účelové zariadenia.