Trhový mechanizmus a podmienky rovnováhy v potravinovom hospodárstve. - Grznár, Miroslav
Ekonomické a špecifické neekonomické faktory, ktoré sa uplatňujú pri vytváraní potravinovej rovnováhy v trhovej ekonomike. Formovanie dopytu po poľnohospodárskych výrobkoch. Formy regulácie ponuky a dopytu po poľnohospodárskych výrobkoch.