Izgradnja celovite strategije upravljanja trgovinskog preduzeca. - Lovreta, S.
Obchodný podnik môže úspešne pracovať a obstáť v konkurencii len vtedy, ak je celá jeho stratégia zameraná na požiadavky spotrebiteľa - to sa týka i cenovej politiky. Vypracovanie niekoľkých variantov stratégie obchodného podniku: dlhodobé ciele, využívanie jednotlivých nástrojov riadenia, získavanie určitých skupín spotrebiteľov.