Vyčleňování vnitřních organizačních jednotek ze státních podniků. - Brychca, P.
Právna úprava vyčlenenia jednotky zo štátneho podniku podľa pôvodného zákona č.88/1988 Zb. a podľa uznesenia vlády ČSSR č.413/1989 pod názvom "Pravidlá pre vyčleňovanie vnútorných organizačných jednotiek zo štátnych podnikov" a ich porovnanie. Charakteristika súčasného platného zákona o štátnom podniku č.111/1990 Zb. a rozbor zmien oproti predchádzajúcim úpravám.