Assessing competitors' business philosophies. - Press, G.
Prezentovanie niektorých druhov filozofie riadenia v záujme analýzy konkurencie a strategického plánovania. Použitie matice filozofie na príklade firiem Ford a General Electric. Využívanie flexibility prechodu od jednej filozofie k druhej, paradigmy riadenia (kombinácia výrobca-investor a organizátor-predavač).