Corporate planning for Thai state enterprises. - Suwanabol, I.
Analyzovanie ekonomického rozvoja štátnych podnikov v Thajsku a objasňovanie procesu, v ktorom sa zavádza do systému korporatívne plánovanie. Údaje o raste hrubého domáceho produktu na r. 1986-91. Problémy s uplatňovaním západných technológií a s realizáciou radikálnych nových systémov.