Managing the corporate warriors. - Cross, K.F
Nebezpečenstvo fragmentácie a izolácie činností jednotlivých podnikových útvarov. Roztrieštenosť rieši podnikový systém kontroly prevádzky SMART, založený na vývojovom diagrame činností podniku. Popis systému, nazvaného Metóda strategického merania, analýzy a podávania informácií.