Planning for postal services. - Tabor, R.M
Popis plánovacieho procesu poštovej služby kontrolovanej vládou, ale rozvíjajúcu organizáciu založenú na trhovom riadení. Plánovanie rozvoja poštových služieb integrovaných v týchto dvoch dimenziách. Realizácia zásad strategického plánovania v praxi pôšt.