Revize a ověřování účetních závěrek. - Pilný, Vladimír
Význam nezávislej revízie a overenia účtovnej uzávierky pre akciové spoločnosti. Prehľad pokusov o prestavbu revíznej činnosti. Najdôležitejšie zásady výstavby systému revízií. Overovanie účtovnej uzávierky a revízia hospodárenia. Funkcia a činnosť autorizovaných revízorov.