Rentabilita vložených prostředků a podniková rizika ve finančním rozhodování. 2. - Míková, Marie
Riziko portfolia vo vzťahu k rentabilite a vo vzťahu k jednotlivým akciám. Výpočet rentability portfolia. Špecifické riziko firmy, jeho výpočet a jeho príčiny.