It's a colorful world... - Dissen, G.W
Uplatnenie prístrojov a systémov na získavanie kolorimetrických údajov a analýz pre zabezpečenie konzistentnosti farby a urýchlenie kontrolného procesu. Uplatnenie počítačov a diaľkových snímačov na riadenie výrobného procesu z hľadiska farby výrobku.