Dialogové použití počítače v ekonomických rozborech. - Hrouda, J.
Otázky výberu riešenia implementácie. Používanie rozborových metód v interakčnom a databankovom prostredí. Priebeh vývoja ekonomických rozborov. Dialógový rozborový systém. Celková charakteristika, voľba ukazovateľov a základných rozborových metód. Viackriteriálne hodnotenie organizácií. Využívanie dialógového rozborového systému.