Implementing quality management in health care: the challenges ahead. - Laffel, G.
Súhrn situácie v zdravotnej starostlivosti a jej akosti v USA. Okolo 100 zdravotníckych organizácií USA experimentuje so zavádzaním systémov riadenia akosti. Najčastejšie prekážky ich úspechu.