<The> tools of quality. 4. Histograms.
Štvrtá časť článku o hlavných nástrojoch riadenia akosti popisuje uplatnenie histogramov a ich interpretáciu pri riešení problémov vo výrobe na príklade závad v použití zosilňovačov pre telekomunikačné sústavy.