Algoritmus kondenzace dynamické databáze. - Pištělák, J.
V systéme DDMS (systém riadenia špeciálnej CAD databázy označenej názvom dynamickej databázy) vznikajú v pamäťovom priestore databázového súboru diery po zrušených objektoch. Skúmanie problému kondenzácie tohto priestoru na úrovni DML rozhrania a na fyzickej úrovni databázy. Návrh lineárneho algoritmu kondenzácie a tri jeho implementácie.