Je informatika a computer science to isté? Diskusia. - Rabenseifer, A.
Názor, že stotožnenie "computer science" s informatikou nie je správne. Uvedenie definícií computer science a informatiky potvrdzuje, že tieto dva termíny sa nepovažujú za synonymá. Návrh na uskutočnenie diskusie, ktorá sa stane základom terminológie.