Operační systém egs-MULTI-DOS - základ úspěšné byrokomunikace. - Žalio, M.
Operačný systém egs-MULTI-DOS pre systémy SUPERTYPER MINI. Systém MULTI-DOS pre kancelárske pracoviská a hlavné nástroje pre riešenie kancelárskych aplikácií. Možnosti napojenia na systém MS-DOS. Napojenie na telex a poštové služby.