Rechnergestützte Arbietsplätze auf der Grundlage des relationalen Datenmodells mit Nestrelation - Möglichkeiten und Probleme. - Zschockelt, P.
Automatizované pracovné miesta v oblasti ekonómie sa vyvíjajú ako podnikové informačné a komunikačné systémy. Tieto systémy závisia od ergonomických, špecifických a organizačných podmienok. Rozšírené možnosti relačných dátových modelov v sieťových vzťahoch. Pomocou relačných modelov dochádza k informačnému odzrkadleniu reality.