Privatizacija se namece. - Barjaktarevic, M.
V Juhoslávii existuje cca 500 nábytkárskych podnikov - z nich najmenej polovica bude predstavovať mŕtvy kapitál dovtedy, kým sa nestanú súkromnými podnikmi. Údaje o ich finančnej situácii. V katastrofálnej situácii je celý drevársky priemysel. Očakávajú, že na niekoľko mesiacov štát oslobodí pracovníkov od dane zo mzdy a podniku na dlhšie obdobie zníži daňové sadzby.