Informatizácia v rámci nového ekonomického myslenia. - Kobyda, F.
Závislosť úrovne informatizácie od technickej vyspelosti a úrovne ekonomického myslenia. Personálne predpoklady informatizácie v ekonomických riadiacich systémoch. Základné smery využívania informácií v novom ekonomickom riadení. Koncepčné a strategické riadenie a hodnotenie stavu ekonomiky. Usmerňovanie podnikovej ekonomiky a kontrola riadenia a verejná informovanosť.