Nochmals: Für einen gerechten Familienlastenausgleich in der neuen Bundesrepublik Deutschland. - Wachenhausen, M.
Rozvoj duálneho systému vyrovnania rodinných nákladov v SRN a v býv. NDR po zjednotení Nemecka. Perspektívy reformy vyrovnania rodinných nákladov od roku 1991 po vstupe do platnosti rozpočtov spolku a krajín. Návrhy vládnej koalície a Soc.-dem. strany Nemecka.