Niektoré poznatky z Rakúska o spôsobe riadenia so zameraním na mzdy. - Wosková, V.
Formy mzdy, uplatňované v Rakúsku. Úprava minimálnej mzdy v súvislosti so zmenami cien. Uzatváranie kolektívnych zmlúv podľa odvetví činností hlavne pre robotníkov. Význam štatistických údajov ako nástroj riadenia.