Defense spending and state economic growth. - Mehay, S.L
Posudzovanie a špecifikácia ekonometrických modelov príjmov štátnych zamestnancov a zamestnanosti v priemysle v r. 1976-85. Použitie pólovaných prierezových údajov časových radov a hodnotiaci postup korekcie sériových korelácií a súčasných prierezových korelácií. Pozitívny vplyv agregovaných úspor na ukazovatele rastu.