Forecasting turning points in metropolitan employment growth rates using bayesian techniques. - Lesage, J.P
Prispôsobenie bayesiánskeho prístupu rozvíjaného Zellnerom, Mongom a Minom pri analyzovaní prognóz zmien v sídlach viacerých krajín na oblastnú úroveň. Postupy aplikované na oblastné sídla sú podobne aplikované na metropolitné územia. Objasnenie dát a alternatívnych autoregresných modelov základných ukazovateľov na objasnenie zmien v raste zamestnanosti v čase.