note on transportation rates and location of the firm in a two-dimension, n-input space. - Olson, D.O
Analyzovanie teoretických účinkov kvantitatívne diskontnej miery dopravy na optimálnu alokáciu firmy v dvojdimenznom n-inputovom priestore. Lineárna homogenita výrobnej funkcie a nezávislosť optimálnej alokácie a outputovej úrovne.