Gesundheitsberichterstattung. Anmerkungen zum Versuch einer empirisch gestützten regionalen Gesundheitspolitik. - Thiele, W.
Nedostatky súčasného podávania správ o zdravotníctve, požiadavky na zlepšenie situácie. Regionálne alebo regionalizované poskytovanie správ. Mesto a oblasť ako základné jednotky podávania správ. Koncepčné úvahy o správach jednotlivých spolkových krajín SRN z oblasti zdravotníctva.