Krankenhausregionen als Grundlage für Gesundheitsversorgungsregionen? - Willich-Michaelis, K.
Zhrnutie základných informácií k otázke vymedzenia oblastí. Vymedzenie funkčných nemocničných regiónov v Hessensku, ich vzťah k iným priestorovým vymedzeniam (spádovým územiam nemocníc, vidieckym okresom a vyšším spádovým územiam nemocníc). Úlohy a spôsob fungovania oblastných konferencií zaoberajúcich sa zdravotníctvom.