Stroitel'nyje kooperativy. Ekonomičeskij obzor. - Glušeckij, A.A
Prehľad vývoja družstevného podnikania a hlavných výrobných ukazovateľov stavebných projekčno-prieskumných družstiev v r.1989. Tempo rastu hlavných výrobných ukazovateľov v r. 1988-1989. Orientácia družstevného podnikania. Štruktúra základných fondov. Zamestnanosť, odmeňovanie a sociálna politika. Rozdeľovanie družstevných príjmov.