Haushaltssystematik von Bund und Ländern. Systematika rozpočtu spolku a krajín. - Urbich, A.
Rozdelenie rozpočtu SRN je určené rozpočtovým zákonom a rozpočtovým poriadkom. Rozpočtová systematika je tvorená jednotlivými plánmi, kapitolami a názvami. Z hľadiska orientácie v rozpočte spolku je uvedená podrobná štruktúra jednotlivých častí podľa funkčného členenia.