<Der> Einigungsvertrag und das Umsatzsteuerrecht. - Winter, M.
Zmluva o zjednotení Nemecka umožňovala platnosť dvoch daňových predpisov na území krajín SRN a bývalého NDR do konca roku 1990. Zvláštne predpisy boli ustanovené vo vnútronemeckom styku tovarov a služieb. Od 1.1.1991 boli prijaté jednotné daňové predpisy pre obe časti Nemecka.